Anı Yakalamayı Sevenlerin Gününde Sepetinizde Fujifilm İndirimlerine Yer Açın!

Haberi Paylaş

Fotoğrafın temeli her ne kadar antik zamanlara dayandırılsa da kamera yoluyla elde edilen fotoğrafa ancak 19. yüzyılın ilk yıllarında ulaşabildik. Sonrasında gelişen teknolojiyle her yıl gelişimini sürdüren fotoğrafçılık sanatı, pek çok tutkunu peşinden sürüklemeyi başardı. Anı yakalamanın, ölümsüzleştirmenin ve anı biriktirmenin en güzel yolu olarak görülen fotoğraf çekmek, ister amatör olsun ister profesyonel, pek çok kişinin tutkusu haline geldi. Geleceğe iz bırakmanın etkili bir yolu olan fotoğraf sanatı, her yıl 19 Ağustos’ta Dünya Fotoğrafçılık Günü ile taçlandırılıyor. Geçmişten günümüze kadar ışığın peşinde koşanların anlamlı günü olan bu günde Fujifilm, 19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü’nü indirim ve özel fırsatlarla kutluyor. 19-20 Ağustos günlerinde geçerli olacak instax ve Fujibas’a özel indirim ve kampanyalar, Fujifilm ve fotoğraf tutkunlarını heyecanlandıracak düzeyde. 2 gün boyunca devam edecek sürpriz fırsatlardan biri instax ürünlerinin tümünde geçerli olan yüzde 20 indirim… Diğeri ise Dünya Fotoğrafçılık Günü‘ne özel açılacak “Fotoğraf Şenliği“ kategorisindeki Fujibas ürünlerinde gerçekleşecek kampanya. Kampanya kapsamında bu özel günde Fujibas ürünleri, Fujibas üyelerine özel 5 TL ve 10 TL’lik fiyatlar kullanıcılarla buluşacak.

 

Hem hızlı çekim hem de anında çıktı keyfi!

Fujifilm tasarımcıları tarafından son teknolojiyle tasarlanan instax‘lar, zamanı ölümsüzleştirmek için ideal bir seçenek. Şık tasarımlarıyla beğeni toplayan instax, rengarenk modelleriyle pek çok kişinin favori ürünü olmuş durumda. İster hediye edin ister anın tadını kendiniz çıkarın, instax ailesinin renkli dünyasıyla tanışmaya hazır olun! instax’ın renkli dünyasının amiral gemisi olan instax Mini 11, otomatik pozlama özellği, ışık sensörü ve otomatik çekim moduyla kullanıcıların beğenisini çoktan kazandı. Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde istediğiniz instax ürününde yüzde 20 indirimli fiyat fırsatından yararlanmak için 19-20 Ağustos tarihlerini bir kenara not etmeyi unutmayın!

https://www.instax.com.tr/

 

Dijitalden baskıya en kısa yol!

Fujifilm’in popüler ve eğlenceli uygulaması Fujibas, birbirinden farklı ürünleriyle anı ölümsüzleştirmek isteyen fotoğraf tutkunlarının imdadına yetişiyor. Muhteşem fotoğrafları orijinal fotoğraf kağıdına baskı yaparak doğru koşullarda saklandığında yıllarca solmama garantisi veren Fujibas, Dünya Fotoğrafçılar Günü’nde kullanıcılarını indirime doyuruyor. 19- 20 Ağustos tarihlerinde “Fotoğraf Şenliği“ kategorisindeki Fujibas ürünleri, Fujibas üyelerine özel 5 TL ve 10 TL olacak. 20 adet 7x10cm mini retro baskı ve 10 adet 15x21cm baskının  5 TL olduğu indirim döneminde; 9‘lu kolaj poster, 21x15cm spiralli takvim ve 10x10cm Fujibook fotokitap 10 TL’ye fotoğraf tutkunlarıyla buluşacak.

 

https://www.fujibas.com/

 

Fujifilm hakkında:

FujifilmHoldingsCorporation’ın yüzde 100 iştiraki olan Fujifilm’in temelleri 1934 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’da Fuji Photo Film Co. Ltd. adıyla atıldı. Fotoğraf film üretiminde elde ettiği deneyimlerini Ar-Ge yatırımlarıyla daha da ileriye taşıyan Fujifilm, bugün 72 bin 332 çalışanı ve 40 milyar yen sermayesiyle dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden biri konumunda yer alıyor. Çalışmalarını dünya çapındaki tüm insanların yaşam kalitesini arttırmaya yardımcı olmak hedefiyle yürüten Fujifilm, Türkiye’deki faaliyetlerini 2012 yılından bu yana Fujifilm Dış Ticaret A.Ş. olarak sürdürüyor. Şirket, Türkiye’de medikal sistemler, grafik sistemler, endüstriyel ürünler, dijital kamera ve fotoğraf baskı ürünleri alanında aktif olarak hizmet veriyor. Dünya genelindeki altıncı inovasyon merkezini 2017 yılında İstanbul’da açan Fujifilm Türkiye, faaliyette olduğu alanlardaki tüm ürünleri ise FujifilmTechnology Center’da sergiliyor. Fujifilm’in bu iki merkezi, yakın coğrafyada 50 ülkeye hizmet veriyor.