Yeni Dalin Bebek Şampuanı Saflığını Doğadan Alıyor

Haberi Paylaş

Nesillerdir annelerin 1 numaralı tercihi olan Dalin, annelerin içi daha da rahat olsun diye formülünü yeniledi. Saflığını doğadan alan yeni Dalin Bebek Şampuanı’nın içeriğinin %98’i doğal kökenli. Üstelik her zamanki gibi paraben, boya, SLS, SLES, alkol içermiyor.

Yenilenen formülü ile Dalin Bebek Şampuanı, ilk günden itibaren bebeklerin saç ve ciltlerine en nazik bakımı yapıyor.

Her konuda daha doğal, daha yeşil olmaya çalıştığımız dünyamızda çocukları için en doğal olanı tercih eden ebeveynlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bebek bakımının öncü markalarından Dalin, ebeveynlerden gelen daha doğal içerik talebine, formülünün %98’i doğal kökenli olan yeni Dalin Bebek Şampuanı ile yanıt veriyor.

Dalin’den Doğanın Saflığı

Formülü yenilenerek daha saf ve daha doğal hale gelen Dalin Bebek Şampuanı %98 doğal kökenli yeni içeriği ile ilk günden itibaren bebeklere doğanın saflığını sunuyor. Yeni doğanlar dahil, tüm bebek ve çocuklar için özel olarak geliştirilmiş %98 doğal kökenli içerik, dermatolojik, oftalmolojik ve pediatrik olarak etkinliği kanıtlanmış, göz yakmayan yeni içeriği ile bebeklerin hem saçlarında, hem de nazik ciltlerinde güvenle kullanılabiliyor.

Cildin pH değeri ile uyumlu formülü ile istenmeyen reaksiyonlara, irritasyona sebep olmayan yeni formüllü Dalin Bebek Şampuanı, paraben, boya, SLS, SLES, alkol, sülfat, feroksiethonol ve silikon içermiyor.

Değişmeyen Tek Şey Çok Sevilen Dalin Kokusu

%98 doğal kökenli içerikle bebeklere anne özeni sunan Dalin Bebek Şampuanı, banyo keyfini artırıyor. Yeni formülü ile saflığını doğadan alan Dalin Bebek Şampuanı, her zamanki enfes kokusunu koruyor. İçeriği gibi şişesi de yenilenen Dalin Bebek Şampuanı, 50, 100, 200, 400, 500, 700 ve 900 ml’lik şişelerde satışa sunuluyor.