OMEGA, Speedmaster 38 mm Koleksiyonuna Tam Altın Modelini Ekliyor

Haberi Paylaş

Klasik Moonwatch tasarımını, zarif feminen stille harmanlayan Speedmaster 38 mm, kadınlar için dünya çapında popüler bir seçim haline geldi. Şimdi ise OMEGA, tamamı 18K altından yeni modellerini tanıtarak; lüks seviyesini bir üst seviyeye taşıyor.

Bu zarif malzeme efsanevi Speedmaster’ın görünümünü dönüştürürken; yeni koleksiyonun yumuşak kadran renkleri, oval alt kadranları ve estetik kıvrımları ile mükemmel bir uyum ortaya koyuyor.

Yeni koleksiyonun ilk seçkisi,boz kahverengi deri kayış üzerine, 18K Sedna ™ altından ateş kırmızısı tonlarında hazırlandı. Saat ayrıca önceki modellerin “cappuccino” stilini takip eden, kremsi gümüş bir kadrana da sahip. Bu sefer OMEGA, kahverengi alt kadranlarını farklı bir ton ile tezatlaştırmak yerine, tasarımın sadeliğini zenginleştirmek için tüm kadranı aynı renkte tuttu. Görünümü tamamlamak için 18K Sedna ™ altından akrep yelkovan, indeksler ve saat 6 hizasında bir de tarih penceresi kullandı.

Koleksiyondaki ikinci model, 18K sarı altın kasasıyla, opalin gümüşi kadran ve yeşil deri kayış ile sunuluyor. Akrep ve yelkovan 18K sarı altın ve yeşil vernik karışımından oluşurken, okların ucu 18K sarı altından hazırlandı.

Tutkunları bu zarif saatleri seçerken, ünlü takimetre ölçeğine sahip alüminyum bezelli modeli veya bezelin dış halkası 90 adet tam kesim pırlanta kaplı, iç halkası alüminyum olan inovatif modeli tercih edebilir.

Altın saatlerin her biri, OMEGA’nın kasa arkasına damgalanmış benzersiz Denizatı madalyonuna sahip. OMEGA Co-Axial Calibre 3330 mekanizma ile çalışan her iki model de OMEGA’nın beş yıllık garantisi ile satışa sunuluyor.