Philips TV Trendleri Belirliyor

Haberi Paylaş

Yaklaşık 100 yıl önce ilk üretilen televizyondan bugüne, televizyon tasarımlarında yaşanan değişimler epey şaşırtıcı noktalara ulaştı. Günümüzde yalnızca vintage meraklılarının koleksiyonlarında görebileceğimiz klasik kalın kenarlı, tüplü televizyonlar yerini incecik tasarımlarıyla göze çarpan zarif modellere bıraktı.

“Ev” konseptinin daha keyifli, daha şık ve daha rahatlatıcı olmasının ön plana çıktığı son yıllarda televizyonlar da o evlere yakışır hale gelmek için büyük değişimlerden geçti. Bir eğlence objesi olmaktan çıkan televizyonlar inanılmaz şıklıktaki ve zarafetteki mimari tasarımlarıyla göz dolduruyor. Kumandaları ve sehpaları da en az televizyonun kendisi kadar önemli.

Popüler ve minimalist Avrupa çizgileri televizyonda ön planda
Gelişen televizyon modelleri ve aksesuarlarıyla ilgili yaptığı dikkat çekici konuşmada minimalist çizgilerin altını çizen Philips TV Baş Tasarımcısı Rod White konuyla ilgili gelişmeleri ‘’Üreticilerimiz artık en az televizyonlar kadar sehpalarına ve kumandalara da odaklanıyor. Popüler ve minimalist Avrupa çizgileriyle her türlü iç mekana uyum sağlayabilecek şık aksesuarlar üretiyoruz. Mükemmel sonuca ulaşabilmek için farklı sektörlerden üreticilerle çalışıyoruz. Geçtiğimiz sene İskandinav tasarım efsanesi Georg Jensen’le başladığımız çalışma bunun güzel bir örneği.’’ sözleriyle ifade etti.

İç mekanlara farklılık katan çizgiler
Amaç artık gösterişten uzak, zarif ve şık çizgilerle tasarlanmış doğal objelerle iç mekanları güzelleştirmek ve fark yaratmak. Üreticiler tüm bu noktalara değinirken müşterisini ugun fiyatlı ürünlerle buluşturmayı da esas alıyor. Farklı segmentlerdeki tüketicilere aynı kalitede ürünler sunmak için büyük emek harcadıklarını vurgulayan Rod White ‘‘Yıllık ürün yelpazemizde giriş fiyatından tutun da en üst segment, premium modellere kadar birçok farklı ürün bulunuyor. Biz yalnızca en üst segmentteki tüketiciyi hedefleyen ve onlara en üst düzey kalite ve tasarımda ürünler üreten bir marka olmak istemiyoruz. Bu da farklı tüketici segmentlerine uygun aynı benzersiz kalite ve tasarıma sahip ürünler geliştirmemizi gerektiriyor‘‘ cümleleriyle Philips’in bu konuda gösterdiği hassasiyetin altını çiziyor.

TP Vision Hakkında

Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklanıyor. TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek gerçekleştiriyor. Birleştirilen bu güçlü yanlarla pazara yüksek kalitede, sofistike tarzı ile akıllı ve kullanımı kolay ve ince tasarımlı televizyonlar sunarken tüketicilere kusursuz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Eğlence sektöründe küresel ölçekte lider konumda olan TP Vision, yukarıda belirtilen ülkelerde Philips TV’nin seçkin marka lisans sahibidir. TV şirketi, , dünyanın lider monitör ve LCD TV üreticisi, Çin’de Philips marka TV’ler satan ve pazarlayan TPV’ye yüzde 100 aittir. TPV Grubu yıllar içindeki büyümesini ölçek ekonomisini ve AR-GE, üretim, lojistik verimlilik ve kalitesindeki temel yeterliliklerini güçlendirerek sürdürürken, dünya çapında çeşitli ülkelerde de yaklaşık 2000 kişiye istihdam sağlıyor.