Tuva şal yeni koleksiyonuyla, Lifestyle-Turkey 2019 muhafazakar giyim fuarında

Haberi Paylaş

Modanisa’nın önemli markalarından TUVA şal, geniş renk ve desen skalasına sahip Marbella koleksiyonuyla 17-19 Ocak 2019 tarihlerinde düzenlenen Lifestyle-Turkey Muhafazakar Giyim Fuarı’nda sergileniyor.

Türkiye’nin ilk uluslararası e-ticaret platformu Modanisa.com, muhafazakar giyimin en önemli fuarlarından olan Life Style – Turkey Muhafazakar Giyim Fuarı’nda TUVA markasıyla yerini aldı.

17 – 19 Ocak 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan fuarda, özel kumaşlar, renkler ve desenler ile sınırlı sayıda üretilen TUVA şal koleksiyonu hayatımıza şıklık katmak üzere bizlere eşlik ediyor. Tuva Şal’ın nefes alan kumaşlarla emsalsizliğini koruyan ve güncel trendleri taşıyan özel koleksiyonlarının, dünyanın dört bir yanından takipçileri var.

Özellikle terleme hissini yok eden; teri çok hızlı emerek buharlaşmasını sağlayan ve sadece TUVA’ya ait olan COOLMAX teknolojisi, her mevsimde rahatlıkla kullanabilecek doğal kumaşlı tasarımlarla, gün boyu rahatlık sunuyor.

Fuarda sergilenen Tuva Şal Marbella koleksiyonu, ferah dokusu, geniş renk ve desen skalasıyla hiçbir yerde bulamayacağınız bir konfor sunarken, benzersiz alternatifleriyle de sizi sıradanlıktan uzaklaştırıyor.