Mikro Yazılım ve Garanti Bankası’dan Önemli İş Birliği!

Haberi Paylaş

Mikro Yazılım Kullanıcıları, Garanti İnternet Şubesi işlemlerini artık Mikro Yazılım programları içerisinden yapabilecek.
Türkiye’nin yazılımı Mikro Yazılım ile Türkiye’de dijital bankacılığın öncülerinden Garanti Bankası; Mikro Yazılım kullanıcılarının işini kolaylaştıran önemli bir iş birliğine imza attı.

İş birliği kapsamında kullanıcı firmalar, Mikro Yazılım programlarıyla Garanti İnternet Şubesi işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Mikro Yazılım’ın Mikro Jump ve Mikro Fly programlarını kullanan firmalar, Garanti Bankası Online Toplu Ödeme Servis Entegrasyonu sayesinde artık ödemelerini zaman kaybetmeden gerçekleştirebiliyor. Garanti İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirdikleri toplu havale ve EFT işlemlerini bu programlar üzerinden yaparak takip edebiliyor. Böylelikle Mikro Yazılım kullanıcılarının ödeme evrakları otomatik şekilde oluşurken zamandan ve ek çabadan tasarruf ediliyor.

Mikro Yazılım Garanti Bankası Entegrasyonu Sayesinde Neler Yapılabiliyor?
• Ödemeler tamamlandığında otomatik muhasebeleşir.
• Tek ekrandan EFT ve havale işlemleri tamamlanır.
• Ödeme akıbetlerinin takibi aynı ekran vasıtasıyla yapılır.
• Sisteme tanımlanan tüm hesapların bakiyeleri kullanıcılara özel Mikro Jump ve Mikro Fly ekranlarından görüntülenebilir.
Mikro Yazılım hakkında:

Dünden Bugüne Yerli Bir Yazılım Devinin Hikayesi

Türkiye’de yerli kurumsal yazılımların yeni yeni konuşulduğu bir dönemde; 1988 yılında kurulan Mikro Yazılım, o günden bu yana kurumsal ticari yazılım alanında ülkemizin köklü ve öncü şirketlerinden bir tanesi olmayı başardı. Bu alandaki en geniş ürün yelpazesine ve müşteri portföyüne sahip yazılım şirketlerinden biri olan Mikro Yazılım tarafından geliştirilen kapsamlı ve fonksiyonel yazılımlar, şirket varlıklarının en iyi şekilde yönetilmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Mikro Yazılım’da üretilen yazılımlar bugüne kadar; otomotivden dağıtıma, inşaattan üretim ve perakendeye kadar her sektördeki iş yapış biçimlerini önemli ölçüde değiştirmeyi başaran ürünler olarak ön plana çıktı.

Türkiye’nin her noktasında, müşterilerine kesintisiz destek veren Mikro Yazılım, ürün ve hizmetlerini Türkiye’de ve Türkiye sınırlarının ötesinde 105 bini aşkın işletmeyle buluşturmayı başarmıştır. Mikro Yazılım’ın bilgi birikimi, mühendislik çözümleri ve dinamik yapısı, müşteri odaklı yaklaşımı ile birleşerek, müşteri memnuniyetini önemli bir orana taşımıştır. Mikro Yazılım ürünleri, bugün Türkiye dışındaki pazarlarda; özellikle Türki Cumhuriyetleri ve Ortadoğu ülkelerinde kullanılmaktadır