EMSAN İLE AŞK, ÖMÜR BOYU GARANTİ

Haberi Paylaş

Türkiye’de mutfak ve sofra ürünlerinde ilk defa tüketiciye
“ömür boyu garanti” müjdesi veren Emsan,
kadınları yarı yolda bırakmadığını kanıtlıyor.
Emsan tüketicisinin bugüne kadar markayaduyduğu güvenin karşılığını “ömür boyu garanti” vererek tüketici ile aşkını adeta evliliğe dönüştürüyor.

Mutfak ve sofra sektörünün lideri Karaca Grup bünyesinde yer alan, bugüne kadar dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıyla, tüketici güvenini kazanan Emsan, garanti hizmetinde bir ilke imza atarak tüketiciye ömür boyu garanti müjdesi veriyor. Kanıtlanmış sağlamlığı ile başta ev kadınları olmak üzere tüketici güvenini kazanmış olan Emsan, ürünlerine ömür boyu garanti vererek tüketicinin güvenini bir “hizmet sözleşmesine” dönüştürüyor.

Ömür boyu garanti ile tüketici güveni de ömürlük olacak. Türkiye’de bir ilke imza atarak ömür boyu garanti logosu olan tüm ürünlerini ömürlük ürünler olarak nitelendiren Emsan, tüketici ile arasındaki güven duygusunu da garanti altına alıyor. Karaca Grup İcra Kurulu Üyesi Galip Bağcı “ Ömür boyu garanti müjdemiz ile özellikle kadınların ömür boyu güvenebileceği, onları mutfakta yarı yolda bırakmayan bir yol arkadaşı olduğumuzu göstermek istedik. Yılların tecrübesine dayanarak kadınların yanında sağlam ve güvenilir ürünlerimizle yer almayı hedefledik. Tüketicilerle yıllardır aramızda kurduğumuz güven duygusunu ömür boyu garanti ile daha da güçlendireceğimize inanıyoruz” dedi.

Emsan, 2018’de %50 büyüme ile Karaca Grup bünyesindeki en hızlı büyüyen marka oldu. Türkiye’nin paslanmaz çelik denince ilk akla gelen markası Emsan; 2008 yılında Karaca Grup tarafından bünyesine dahil edildi. Sağlamlığı ile yıllardır annelerin mutfaklarında var olan Emsan, gençlerin de markası olma hedefiyle stratejisini, konumlandırması ve hedeflerini yenileyerek bir dönüşüm başlattı. Yaptığı tüketici araştırmalarına göre marka stratejilerini yeniden belirleyen Emsan, Karaca Grup markaları arasında son bir yılda en hızlı büyüyen marka oldu.
Emsan Genel Müdür Yardımcısı Arif Yıldırım; “Emsan olarak 2017 yılına göre bu yıl %50 büyüme kaydettik. Yine 2017 yılının ilk 3 çeyreğine göre sofra kategorisinde %51, mutfak kategorisinde %44, küçük ev aletleri kategorisinde %162 oranında büyüdük” dedi.

2018’de mağazalaşmaya başlayan Emsan, e- ticaret satışlarını da %400 arttırdı. Kullanıcılarına bugüne kadar Türkiye’deki 1000’e yakın satış noktası, ve e-ticaret sitesi üzerinden ulaşan Emsan, 2018’in başında kendi mağazalarını açmaya başladı.
Emsan Genel Müdür Yardımcısı Arif Yıldırım; “Tüketicimiz bizi özellikle AVM’ lerde görmek istedi. Pişirme, sofra, hazırlama ve küçük ev aletleri kategorilerindeki genişlettiğimiz ürün gamımızla şu an için yurt içinde 7, yurt dışında ise 3 mağazamızda tüketicilerimizle buluşuyoruz. Bir yandan bayilerimizle güçlü ilişkilerimize devam ederken, bir yandan da e- ticaret faaliyetlerimizi güçlendiriyoruz. Son bir yılda e-ticarette de %400 büyümeyi başardık” dedi.

2019’da 50 yeni mağaza açma ve e- ticarette %200 büyüme hedefi. Emsan’ın 2019 hedeflerini de aktaran Emsan Genel Müdür Yardımcısı Arif Yıldırım “2019 yılında en az 2018 yılı kadar büyümeyi hedefliyoruz. Yurt içinde 40 mağaza, yurt dışında 10 mağaza açmayı planlıyoruz. e- ticarette de %200 büyüme hedefimiz var.” açıklamalarında bulundu.