Honor ve DLive’dan topluluk yönetiminde devrim yaratacak iş ortaklığı

Haberi Paylaş

Lider akıllı telefon markası Honor ve Blockchain destekli ilk ve en büyük canlı yayın platformu DLive, topluluklarını büyütmek için ortaklık yapacaklarını duyurdu.

Genç, trend yaratan ve yenilikçi akıllı telefon e-markası Honor, Blockchain destekli ilk ve en büyük canlı yayın platformu olan DLive ile ortaklık yapıyor. Honor ve DLive, canlı yayın platformu üzerinde topluluk yönetimi konusunda işbirliği yapacak.

Dünyada ikinci kez Türkiye’de gerçekleştirilen DLive buluşmasına katılan Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang, DLive ile ortaklığın günümüz internet topluluklarına yönelik olarak verilen, cesaretle ilgili mesajla uyumlu olduğunu söyledi. Wang: “DLive genç bir marka ve oyun dünyasında büyümek ve Türkiye’deki en popüler yayın platformu haline gelmek için büyük bir potansiyele sahip. DLive ile birlikte çalışmaktan mutluyuz ve bu ilk fırsata sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Aynı hedef grubunu paylaştığımız için DLive’ın ideal partner olduğuna inanıyoruz. Kısa bir süre önce, devrim niteliğindeki oyun deneyimi yaşattıran Türkiye’deki ilk oyun telefonu olan Honor Play’i piyasaya sürdük. Ürünlerimizin ve DLive hizmetlerinin, oyunculara topluluk içinde oyun oynama tatmini sağlayacağına inanıyoruz ” dedi.

DLive Topluluk Başkanı Metin Redjepi: “Honor, dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon markası olan Huawei’nin genç ve trendi belirleyen e-markası. Biz de bu ortaklıktan heyecan duyuyoruz. Aynı marka misyonuyla bir araya geldik: dijital kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, üstün kullanıcı deneyimleri sunmak, ilham vermek, yaratıcılık katmak ve gençlerin hayallerini gerçekleştirmeleri için desteklemek. Mevcut DLive topluluk üyelerimizin yarısından fazlası, özellikle Android telefonlarda mobil cihazlar aracılığıyla siteye erişebilir. En yeni teknolojileri ve yenilikleri topluluk üyelerine ulaştırmak için bir araya geldik ”dedi.

DLive Hakkında

DLive, Lino Blockchain üzerinde çalışan, internet üzerinden canlı yayın yapılan merkezi olmayan bir platformdur. DLive, ABD, Silikon Vadisi’nde UC Berkeley mezunu bir grup öğrenci tarafından kuruldu. DLive’ın 7 ayrı ülkede içerik geliştirme ekibi bulunuyor. DLive hem içerik üreticileri hem de izleyicileri, kripto para ile teşvik ediyor ve ödüllendiriyor. Lino, ilk DApp’i DLive da dahil olmak üzere kendi ekosisteminde yatırım yapmak için 20 milyon ABD Doları gibi yeterli bir fona sahip. DLive tüm ödüllerin içerik sağlayan yayıncılara ait olduğuna inanıyor, platformunu kullandırmak için pay almıyor ya da ücret talep etmiyor ve şeffaflığı teşvik etmeyi hedefliyor.

DLive hakkında daha fazla bilgi için: https://community.DLive.tv

Honor hakkında

Bir akıllı telefon markası olan Honor, 2013 yılında Çin’de kuruldu. 4 yıl içinde 74 ülkede 80 milyondan fazla hayrana ulaşan Honor, dijital vatandaşlara internet için optimize edilmiş ürünlerle en yeni teknolojiyi, yenilikçi işlevleri ve üstün kullanıcı deneyimini sunmak için aralıksız çalışıyor. Gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için yaratıcılıklarını beslemek ve onları harekete geçirmeyi hedefliyor. En yeni teknolojiler ve yenilikleri müşterilerine sunabilmek için, “For the Brave / Cesurlar için” sloganında olduğu gibi farklı bir çizgi izleyerek cesaretini ortaya koyuyor.

Honor hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, Honor web sitesini http://www.hihonor.com/tr/ adresinde ziyaret edebilirsiniz ya da sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

https://www.facebook.com/HonorTurkiye
https://www.instagram.com/honorturkiye/

https://www.youtube.com/honorglobal