İş Bankası ve E-GÜVEN e-imzada işbirliği yaptı

Haberi Paylaş

Elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN, İş Bankası ile yaptığı iş birliği ile e-imza paketlerini İş Bankası müşterilerine özel yüzde 30 indirimli sunuyor.

Elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN, İş Bankası ile e-imza konusunda iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında e-imza paketleri İş Bankası müşterilerine özel yüzde 30 indirimli sunuluyor. Kullanıcılar, İşCep ve İş Bankası internet şubelerinden referans kodu alarak işlemlerini zaman ve mekan bağımsız yapabiliyor. Online başvuruların www.e-guven.com adresinden yapıldığı kampanya, 31 Ağustos 2018’e kadar geçerli olacak.

Profesyonel meslek sahiplerinin yüzde 40’ı her gün e-imza kullanıyor

E-GÜVEN Genel Müdür Can Orhun, “E-imza, ıslak imza ile aynı hukuki geçerliliğe sahip ve elektronik işlemlerde gönderilen bilginin yolda değişmediğini, gönderen kişiye ait olduğunu ve inkâr edilemeyeceğini garantiliyor. E-imza kullanım alışkanlıklarının belirlenmesi için Ipsos tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, e-imza e-Devlet uygulamaları ve kamu projelerinden sonra en çok bankacılık işlemlerinde kullanılıyor. E-imzası olan profesyonel meslek sahiplerinin yüzde 40’ı her gün e-imza kullanıyor.” dedi.

E-GÜVEN hakkında:

E-GÜVEN, 2003 yılında kurulan Türkiye’nin ilk elektronik sertifika ve mobil imza hizmet sağlayıcısıdır. Bireylere ve kurumlara bilgi güvenliği ve elektronik imza konusunda dünya pazarında öncü çözümler sunmaktadır. Kurumlara özel projeler geliştirmenin yanı sıra gelişen teknolojiye uygun kullanıcı dostu ürün ve hizmetler sağlamaktadır.