En pratik ekmeğin formülü Inventis Esmer Rustik’te!

Haberi Paylaş

Inventis Esmer Rustik mayalı ekmek karışımı, formülünde bulunan lezzet verici maya ekstratları sayesinde, kullanıldığı ekmeklerde yoğun ve hoş bir aroma oluşmasını sağlıyor. Bu karışım fırıncılara, ekşi hamur kullanırken harcadıkları zamandan tasarruf etmelerini sağlarken, yoğun aromalı geleneksel ekmekler üretebilme imkanı veriyor.

Uzun fermantasyon sürelerine ihtiyaç duymadan hem aromalı, hem koyu renkli ve lezzetli bir iç yapıya sahip ekmekler elde etmek artık hiç zor değil. Inventis Esmer Rustik mayalı ekmek karışımı, fırıncılara daha kısa bir fermanstasyon süresinde görüntüsü ve kokusuyla özlediğimiz geleneksel ekmekleri üretmelerine katkıda bulunuyor.

Inventis Esmer Rustik mayalı ekmek karışımı, ekmeğe özel bir lezzet ve ekmek içyapısı kazandırıyor. Bu karşım, her üretimde aynı standart lezzette ve görünümde ekmekler almanızı garanti ederken, her seferinde tüketilen ekmekten aynı aroma ve kokunun alınmasını sağlıyor.

Çeşit ekmek artık çok kolay
Fırıncılar, müşterilerinin aradığı geleneksel tatlara ve koyu renkli bir içyapıya sahip lezzetli ekmekler üretmek için artık Inventis Esmer Rustik mayalı ekmek karışımını kullanabilir. Ayrıca çeşit ekmek üretimi için fırıncılara büyük kolaylık sağlayan bu ürün ile köy ekmeğinden Kafkas ekmeğine, geleneksel bagete hatta ciabattaya kadar birçok farklı tipte ekmek üretebilmek çok kolay.

Pratik kullanım
Inventis Esmer Rustik, kullanıma hazır mayalı bir karışım olduğundan sadece un, tuz ve su yardımı ile hazırlanıyor. Maya konusunda global referans Lesaffre’ın sunduğu Inventis Esmer Rustik ile fırıncılar müşterilerinin vazgeçemeyecekleri ekmekleri pratik bir şekilde üretirken, her üretimde aynı lezzet standardını da tutturuyor