Garanti Bankası çalışanlarının Fotoğrafçılık Kulübü sergisi SALT Galata’da açıldı

Haberi Paylaş

Garanti Bankası çalışanlarının Fotoğrafçılık Kulüpleri bünyesinde çektikleri bireysel fotoğraflarıyla hazırladıkları fotoğraf sergisi SALT Galata’da gerçekleştirildi. Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil’in de çektiği fotoğraflar koleksiyonda yerini aldı. Sergilenen fotoğraflardan elde edilen gelir, öğretmenlerin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Garanti Bankası tarafından kurulan Öğretmen Akademisi Vakfı’na bağışlanacak.

 

Garanti Bankası çalışanlarının İstanbul, Ankara, İzmir illeri ve Akdeniz bölgesinde kurduğu fotoğrafçılık kulüpleri faaliyetleri kapsamındaki 64 fotoğraf çalışması SALT Galata’da 4 – 5 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Fotoğrafçılığa özel ilgi duyan Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil de iki fotoğraf çalışmasıyla sergide yer aldı.

 

Sadece bir banka çalışanı olmaktan öte sanata da gönül veren Garanti Bankası çalışanları fotoğraflarının geliri, Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV)’a bağışlayacak. Küratörlüğünü Selim Uçar Çam üstlendiği sergi bu yıl ilk kez SALT Galata’da gerçekleştirildi.

 

Çalışanların fotoğrafları Los Angeles Photo Festivali ödülüne de sahip

 

Garanti Bankası bünyesindeki 4 fotoğrafçılık kulübünün hâlihazırda 520 çalışan üyesi bulunuyor. Fotoğrafçılık Kulübü üyelerinin çektiği pek çok fotoğraf, İFSAK, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Los Angeles Photo Festival başta olmak üzere, Türkiye ve dünyadan pek çok yarışmada ödüllendirildi. Fotoğrafçılık konusunda profesyonel danışmanlardan eğitim ve kurslar alan Garanti Bankası Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri yıl boyunca çeşitli geziler düzenleyerek deneyim kazanıyorlar. Garanti Bankası çalışanlarının deklanşöründen yansıyan kareler sergilerle daha geniş sanatsever kitlelere ulaşıyor.