Alternatif Bank’ta yeni üst düzey atama

Haberi Paylaş

Alternatif Bank Mali İşler ve Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Önder Özcan atandı.

 

Yakın zamanda gerçekleştirdiği marka değişimi ile adından söz ettiren Alternatif Bank’ta, Mali İşler ve Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, Önder Özcan’ın atandığı belirtildi.

 

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Alternatif Bank olarak önümüzdeki dönemde reel sektöre ve üretime daha fazla danışmanlık vererek bilgi, yetkinlik ve sermaye aktarmaya devam edeceğiz ve büyüyeceğiz. Bu büyüme yolculuğumuzda Mali İşler ve Planlama alanında Sayın Önder Özcan’ın bize önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, kendisine Alternatif Bank ailesindeki yeni görevinde başarılar diliyorum.”

 

Önder Özcan ise; “Alternatif Bank, çeyrek asrı geride bırakmış köklü bir kurum. Bankacılık mesleğine başladığım kuruma ve bölüme üst düzey yönetici olarak tekrar katılmış olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gerçekleştirdiğimiz marka dönüşümüyle başlayan yeni süreçte, müşterilerimize üst düzey bir hizmet kalitesi sunarken, sermayenin etkin ve verimli yönetimi ile büyüme hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum.” dedi.

 

Önder Özcan Kimdir?

Adana Anadolu Lisesi’ni takiben 1998 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Önder Özcan, 1998 yılında Alternatif Bank’ta MT olarak bankacılık mesleğine başlamış ve 2004 yılına kadar bankanın Mali Kontrol ve Hazine Risk Kontrol bölümlerinde görev almıştır.

 

2004–2014 yılları arasında Denizbank Yönetim Raporlama ve Bütçe Planlama Grubunda üstlendiği çeşitli yöneticilik görevleri sonrasında; 2014–2018 yılları arasında aynı bölümde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Özcan, 2017–2018 yılları arasında Deniz Leasing ve Intertech Bilgi İşlem ve Pazarlama A.Ş. kurumlarında Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.