Manzara Adalar’da erken teslim heyecanı!

Haberi Paylaş

İş GYO’nun Kartal’da hayata geçirdiği Manzara Adalar projesinde mutlu sona gelindi. Daire sahipleri beklenenden önce evlerini teslim aldı.

İş GYO tarafından Kartal bölgesinin gelişimine öncülük edecek niteliklerde gerçekleştirilen ve yükleniciliğini ANT Yapı’nın yaptığı Manzara Adalar projesinde teslimler Şubat ayında başladı.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz. Bizim için öncelikli olan bu eşsiz projenin tüm fonksiyonlarıyla bir an önce hayata geçmesiydi. Bu yönde en ince detayların bile dikkate alındığı yoğun bir çalışma temposuyla projemizi mümkün olan en iyi zamanlama ile gerçekleştirdik. ” dedi.

Manzara Adalar projesini cazip kılan özelliklerinden bir diğeri ise uygun aidat bedelleri. İş GYO Kurumsal İletişim, Satış, Kiralama ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem S. Tandoğan, “Sektörde kira bedelleriyle yarışan aidatlar sebebiyle birçok daire sahibinin mutsuz olduğunun farkındayız. Manzara Adalar projesinde vaadedilen hayatın sürdürülebilir kılınması ve müşterilerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak herkesin mutlu olacağı, uygun aidat bedelleriyle oturum sağlanabilecek.”

Blok bazında teslim edilmeye başlanan projede 1+0’dan 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlar bulunuyor. Lokasyon itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra, sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesinde yeşillikler içinde tasarlanmış proje Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim. Dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı ve ödüllü proje Anadolu Yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alıyor. Manzara Adalar, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü, farklı fonksiyonlarında konut sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıran Homeextra’ları ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2.500 m2’lik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 m2’lik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vadediyor.