PAŞABAHÇE AMBİENTE FUARI’NDA “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ” MESAJI VERDİ

Haberi Paylaş

Paşabahçe, Messe Frankfurt’ta gerçekleştirilen ev eşyası sektörünün 22 yıldır en büyük fuarı olan Ambiente’de görkemli standı ve yepyeni koleksiyonlarıyla yer aldı. Paşabahçe standında bu yıl müşteri ve iş ortaklarına “Birlikte Güçlüyüz” temasıyla seslendi.

Dünyanın en büyük cam üreticilerinden biri olan Paşabahçe, yepyeni ürünlerini Messe Frankfurt’ta düzenlenen 22. Ambiente Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşturdu. Paşabahçe’nin standında bu yılki teması “Birlikte Güçlüyüz” oldu. Standın giriş bölümünde sergilenen beş farklı ürün, Paşabahçe’nin beş farklı mesajını simgeledi:

  • İkonik çay bardağı: Dünya üzerindeki insan nüfusundan daha fazla üretilmiş olan bu çay bardağı, 60 cm boyutlarındaki dev sergilemesi ile Paşabahçe’nin köklü geçmişinin ve büyüklüğünün bir sembolü oldu.
  • Borcam İndüksiyon: Alanında ilk kez üretimi gerçekleştirilen ve uygulanan özel teknolojisi sayesinde indüksiyon ocaklarda kullanılabilen Borcam İndüksiyon, Paşabahçe’nin Ar&Ge konusundaki başarısının sembolüydü.
  • Stem Zero – Ion Shielding: 2014 yılında lansmanı yapılan Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un, inceliği ve hafifliği ile şarap içme keyfini doruğa ulaştıran, kurşunsuz kristalden el işciliği ile üretilen Stem Zero koleksiyonu şimdi de “Ion Shielding” teknolojisiyle tüketici ile buluşuyor. Benzer ebat ve formdaki el imalatı kadehlere kıyasla “Ion Shielding” teknolojisi ile üretilen Stem Zero koleksiyonunun sergilenmesi, Paşabahçe’nin sürekli geliştirilen cam üretim teknolojilerindeki başarısının sembolü oldu.
  • Linden: 2017 yılında 2 farklı tasarım ödülüne layık görülen ağaçların halkalarından ilham alınarak tasarlanan Linden tabak koleksiyonu Paşabahçe’in tasarım gücünün simgesi olarak sergilendi.
  • Glassify: Paşabahçe’nin 2017 yılında geliştirdiği ve özel teknolojiyle bardakların altına farklı fonksiyonlara hizmet edecek çip yerleştirilen Glassify koleksiyonu Paşabahçe’nin inovasyona verdiği önemi ve yatırımlarını temsil etti.

Özel tasarıma sahip 657 metrekarelik stantta yer alan farklı konseptlerdeki köşelerde ise Paşabahçe’nin 2018 yılına yönelik yeni ürün ve koleksiyonları tanıtıldı.

 

Sürahiler çeşitlendi

Paşabahçe’nin sevilen koleksiyonları Carre, City ve Basic, yepyeni sürahiler, su setleri ve su şişeleri ile genişlemeye devam ediyor. Büyük hacimli City sürahiler, kırmızı ve şeffaf kapak alternatifleri ve koleksiyonun meşrubat ve su bardakları ile oluşturulan farklı setleri ile büyük aileler için yaz-kış ideal. Sağlam duruşlu geniş tabanlı ve ergonomik yeni sürahiler 5 farklı renk plastik kapak seçeneğine sahip. Carre koleksiyonunda yer alan su ve meşrubat bardakları farklı su setleri sofraları renklendirecek. Daha önce siyah ve beyaz vidalı kapaklarla satışa sunulan Basic şişeler ise sezonun en favori renkleri soft pembe, mavi ve gri kapak seçenekleriyle baştan tasarlandı. Hafif ve zarif gövdeleri ile ister sofralarda ister çalışma alanlarında kullanım için ideal Basic şişeler hayatın her anına zarafet katacak.

 

Her boydan Borcam

Mutfakların en büyük yardımcısı Borcam, pişirilen leziz yemeklerin davetlere, ofise, pikniğe lezzetlerini kaybetmeden götürülebilmesini sağlayan ısı koruyucu şık ve kullanışlı çantası ile yepyeni bir set olarak Ambiente’de görücüye çıktı. Orta boyutlu Midi Borcam koleksiyonu ısıya dayanıklı fırın kapları özellikle yalnız yaşayanlar ve iki kişilik aileler için düşünüldü. Kare, dikdörtgen ve özellikle kekler için ideal uzun ince formlu ürünlerle bu koleksiyon mutfak dolaplarında da yer tasarrufu yapmanızı sağlayacak. Yeni Borcam Non-Stick’ler özel kaplamaları sayesinde yemeklerinizin yapışmamasını ve pişirme sonrası kolay temizliği garanti ediyor. Hem evlerde hem de otel ve restaurantlarda çok rahat kullanıma uygun derin Borcam kase de hazırlama ve sunumda büyük kolaylık sağlıyor.

 

Sunum ve saklama için farklı alternatifler

Hem evlerin hem kafe ve restoranların sunumlarda vazgeçilmezi cam kubbe kapaklı Patisserie koleksiyonu 2017’de lansmanı yapılan küçük boyutlu Mini Patisserie’nin ardından bu sene de orta boy Midi ve Maxi Patisserie ile daha da genişledi. Paşabahçe’nin nostaljik görünümlü gravürlü ve metal kapaklı Homemade kavanoz serisi de yeni üyeleri ile Ambiente fuarında yer aldı. Özellikle yüksek hacimli ihtiyaçlara yönelik 3 ve 5 lt’lik Homemade XL kavanozlar büyük ailelerin ihtiyaçları için düşünüldü. 2017 yılında Avrupa’da iki farklı tasarım ödülüne layık görülen, ağaçların gövdesindeki halkalardan esinlenerek tasarlanan amorf formlu tabak ve kaselerden oluşan Linden koleksiyonu 2018’de asil mavi renkte suluboya efekti renklendirmesiyle Linden Batik’e dönüşüyor ve sofralara benzersiz bir atmosfer getiriyor. Çok beğenilen ışıltılı Aurora serisine ilave edilen oval tabak ve çıkur tabak boyları ile koleksiyon tamamlandı. Zestglass koleksiyonuna bu sene 3 yeni ürün ilave edildi. Kaymayı önleyen silikon aksesuarlı karıştıma kasesi, metal aksesuarlı baharatlık seti, saklama kabı ile Zestglass koleksiyonu genişledi. Paşabahçe, ürün gamını ve ulaştığı hedef kitlesini genişlettiği ve bu sene geliştirdiği Paşabahçe bebe biberon koleksiyonunu da tanıttı.

 

Yeni koleksiyonlar göz doldurdu

Uzman bir tasarım ekibine sahip Paşabahçe, desen, renk konusundaki uzmanlığını ve uygulama yeteneklerini sezonlara yönelik hazırlanan rengarenk koleksiyonları ile sergiledi.

  • Paşabahçe her sene olduğu gibi bu sene de iddialı bir kış koleksiyonu ile Ambiente’de yer aldı. dünyanın sayılı cam araştırma merkezlerinin başında gelen Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde geliştirilen yüksek teknolojili özel boyalarla dekorlanan Fairytale serisi kış masallarından esinlenerek hazırlandı. Bardaklar, kadehler, tabaklar ve sunum ürünlerinin üzerine işlenen tropik yapraklar ışık koşulları ve bakış açısına göre eflatundan mora, yeşilden turkuaza farklı renklerde yansımalar sağlayarak sofralara büyülü bir atmosfer getiriyor.

Bu senenin ilkbahar ve yaz sezonlarına yönelik dekorlu koleksiyonları kullanılan renk skalaları ve göz alıcı desenleri ile güneşli günlerin tadını sonuna kadar çıkarmanızı garanti ediyor.

  • Jungle serisi turuncu, mor, yeşil renkleri; tukan kuşları, ananaslar ve karpuzlarla bezeli ürünleri ile Amazon’un ruhunu sofralarınıza taşıyacak.
  • Summer Time koleksiyonu, yazın neşeli ve havadar ruhunu, üzerinde keyifli mesajların yer aldığı bardak ve kupaları; mat ve degrade fosforlu renkler taşıyan dondurmalıklar, patisserie ürünleri ve su setleri ile yansıtıyor.
  • Pastel mavi tonları ve canlı kırmızı japon gülü çiçekleri ile bezeli tabak ve bardakları ile Tropic koleksiyonu Hawaii’nin ılık ve huzurlu atmosferini evlerinize getirecek.
  • Mosaic koleksiyonu canlı temel renklerde kaleidoskopu andıran grafik desenleri ile 70’lerin retro havasına sahip.

Paşabahçe’den lisanslı ürünler

Dünyaca ünlü markalarla lisans işbirliği içerisinde olan Paşabahçe, 2018 Dünya Futbol Şampiyonası’na özel tasarlanan Coca-Cola lisanslı rengarenk desen ve tasarımlara sahip bardakları ile Warner Bros’un sevimli kahramanlarının yer aldığı bardaklarını bu köşede tanıttı.

El imalatı ürünler dikkat çekti

Cam ustalarının nefesleri ve yüzde 100 el işçiliği ile şekillenen göz alıcı el imalatı koleksiyonlar, bu üretim tekniğinde kullanılan ekipmanların da adeta bir müze zenginliğinde sergilendiği köşede ziyaretçilere tanıtıldı. Yaratıcı gücün kalbini oluşturan Denizli Fabrikası’nda şekillenen dekoratif ve sunuma yönelik ürünler göz kamaştırdı.

 

Omnia ve Omnia Su ürünleri de Ambiente’deydi

Paşabahçe Mağazaları’nın Türkiye’nin ve dünyanın en prestijli tasarımcıları ile çalışarak oluşturduğu 2015 yılında lansmanını yaptığı Omnia ve 2017 yılında tanıttığı Omnia Su koleksiyonlarına ait tasarım harikası ürünler ve sanat objeleri Ambiente’de fark yarattı.

 

Profesyoneller için geniş ürün gamı

Profesyonellere yönelik çok geniş bir ürün gamına sahip olan Paşabahçe 2018 yılında da otel, restoran, bar ve cafelerin farklı mutfak ve masa ihtiyaçlarına yönelik yepyeni ürünler geliştirdi.

  • Yemek ve eğlence mekanlarında olduğu kadar ev ortamında düzenlenecek toplantı ve organizasyonlarda da göz dolduracak ve her türlü içeceğin en doğru şekilde sunumuna uygun yepyeni 7 farklı ayaklı bardak koleksiyonu ziyaretçilere tanıtıldı. Klasik yuvarlak gövdeli Montis, Amber, Velasco ile yenilikçi gövde formlarına sahip Vedun, Hudson, Risus, Wavy koleksiyonlarından her biri ister eğlence amaçlı olsun ister gurme tadımlar için kullanılsın, içim keyfini katlanarak artıracak.
  • Paşabahçe, 2017 yılının yıldızı kesme kristal görünümlü ve sağlam Timeless serisinin başarısı ardından Paşabahçe, 2018 Ambiente’de yepyeni bir kesme retro stil bardak koleksiyonu olan Elysia’yı tanıttı. Elmas kesim dairesel tabana oturan ve dikey kesmelerle dekorlanmış Elysia bardaklar yaratıcı çalışmalara da geleneksel kullanıma olduğu kadar uygun.
  • İkram profesyonellerinin gözde koleksiyonu Timeless serisi de yeni boyu ve farklı renkleri ile genişledi.
  • Gövde ve dibindeki kesme gravürleri ile göz dolduran farklı ihtiyaçlar için değişik boylara sahip Nessie bardak serisi de ziyaretçilere tanıtıldı.
  • Çok beğenilen Linka ve Heybeli koleksiyonlarına eklenen su ve meşrubat yeni boyları sunuldu.
  • Craft cin ve bira bardakları da ikram sektörü profesyonellerin beğenisine sunuldu. Ziyaretçiler ayrıca craft bira ve cin tadımları ile bardak ve içecek uyumunu deneyimleme fırsatı yakaladı.
  • Çaya şeklini veren Paşabahçe 2018 yılında fincan setleri Generation ve Basic ile büyük hacimli ince belli çay bardağı Semaver ve sade formlu kuplu çay bardağı Mila’yı da ziyaretçilerine tanıttı. Kahve bardakları grubunda da beğenilen Casablanca serisi metalik renklerde sunuldu.