Yeniden Doldurulabilir Mürekkep Özellikli Canon PIXMA G Ailesi’nin Yeni Üyeleri Tanıtıldı; G1410, G2410, G3410 Ve G4410

Haberi Paylaş

PIXMA G Serisi ürünleri ile Canon’un FINE teknolojisini ve hibrit mürekkep sistemini kullanarak yüksek kaliteli baskılar alırken, rakipsiz sayfa verimliliğinin tadını çıkartın.

 

İstanbul, 06 Şubat 2018 – Görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon Europe, yeniden doldurulabilir mürekkep tanklı yazıcıları içeren ve heyecanla beklenen yeni koleksiyonunu, yeni PIXMA G serisi modellerini piyasaya sunduğunu duyurdu. Yüksek performanslı, kullanımı kolay ve kompakt PIXMA G Serisi yazıcılar ev, ev-ofis ve küçük ofis ortamları için yüksek hacimli baskı, sayfa başına düşük maliyet ve verimlilik arayan kullanıcılar için tasarlandı.

 

Yeni PIXMA G serisi yazıcı koleksiyonuna ait modeller:

  • Sayfa başına düşük maliyetle yüksek hacimli baskılar için tasarlanan PIXMA G1410
  • Kullanıcılarına kopyalama ve tarama ek avantajlarını da sunan yüksek performanslı çok işlevli PIXMA G2410
  • Canon PRINT uygulaması aracılığıyla akıllı telefon ve tabletten baskı, kopyalama ve taramayı destekleyen Wi-Fi bağlantısı donanımlı üçü bir arada çok işlevli yüksek performanslı PIXMA G3410
  • Düşük sayfa başı maliyet getiren yüksek sayfa çıktı sayısına, 20 sayfalık Otomatik Belge Besleyici (ADF) ve akıllı cihazlara kablo bağlantı özelliklerine sahip dördü bir arada kompakt PIXMA G4410

Verimliliği Artırın:

Ev, ev-ofis ve küçük ofis ortamlarında kullanım için üretilen PIXMA G Serisi, verimliliği en üst düzeye çıkartmak için tasarlandı. İşletim maliyetlerini düşük seviyede tutan ve daha fazla sayıda baskı sunan PIXMA G Serisi, tüm baskı gereksinimlerine uygun kullanım rahatlığı ve verimliliği sunar.

 

Önemli Özellikler:

  • Seride yer alan tüm modellerde ana odak noktası yüksek sayfa çıktı sayısıdır. Siyah mürekkeple 6.000 sayfaya ve renkli mürekkeplerle 7.000 sayfaya kadar baskı alabilen[1] kullanıcılar, mürekkepleri değiştirmeden daha uzun süre baskı alabilir ve sayfa başına oldukça düşük maliyet avantajının tadını çıkartabilirler.
  • Otomatik Güç Açma/Kapatma ayarı,[2] yazıcı kullanılmadığı zaman enerjiden tasarruf etmenizi sağlar.
  • Net ve düzgün metinleri garantileyen orijinal pigment siyah mürekkeple ve canlı görsel baskıları sunan boya renkli mürekkeplerle yüksek kaliteli baskılar alabilirsiniz. Serideki tüm modeller A4 boyutuna kadar kenarsız baskı üretebilir.

Tasarım ve Teknoloji:

Yeni PIXMA G Serisi yazıcılar, verimlilik ve tasarım ön planda tutularak üretildi; ön kısma yerleştirilen mürekkep tankları, kalan mürekkep seviyesinin kolayca belirlenmesini sağlar. İyi tasarlanmış mürekkep şişeleri olası dökülmeleri veya sızıntıları asgari seviyeye indirir ve yazıcıdaki entegre teknoloji sayesinde kurulum süreci hızlı gerçekleşir.

Ayarlaması ve kullanımı kolay olan PIXMA G serisi modeller, her işletmenin gurur duyacağı yüksek kaliteli baskıları sunmak için düz kağıt üzerine çok daha iyi baskılar alabilir. PIXMA G2410 ve PIXMA G3410 modellerinde yeni 1,2 inç mono segment LCD ekran da bulunurken, PIXMA G4410 modelinde yine 2 satırlı segment mono LCD donanımı kullanılır. Kullanışlı ekranlar kopyalamayı, Wi-Fi bağlantısını kontrol etmeyi ve arıza tespitini kolaylaştırır, dolayısıyla çalışmaya daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

 

Bağlantı Özelliği:

PIXMA G4410 ve PIXMA G3410 modellerinin her ikisinde de kullanıcıların bir dizüstü/masaüstü bilgisayardan veya akıllı cihazdan baskı almalarını sağlayan Wi-Fi teknolojisi bulunmaktadır. Canon PRINT uygulamasını[3] kullanarak baskı, tarama ve kopyalama işlemlerinin yanı sıra yazıcı bakımını da yapabilirsiniz. Canon PRINT uygulaması üzerinden PIXMA Cloud Link’e erişebilir ve Facebook, GoogleDrive, Dropbox, Instagram gibi bulut hizmetlerinden kablolara gerek duymadan fotoğraf ve belge baskısı alabilirsiniz.

Modellerin ikisi de Android işletim sistemlerindeki Mopria ile uyumludur, dolayısıyla başka uygulama indirmeden baskı alabilirsiniz. PIXMA G4410, uyumlu iOS cihazlardan doğrudan baskı alınmasını sağlayan Apple AirPrint ile de uyumludur.

PIXMA G4410 ve PIXMA G3410 kullanıcıların aynı anda hem klasik Wi-Fi bağlantısı hem de bir yönlendirici ile işlem yapmalarına olarak tanır ve bir Wi-Fi yönlendiriciye gerek kalmadan Kablosuz Direkt veya Erişim Noktası Modunu[4] kullanarak yazıcı ile akıllı cihazı basit bir şekilde birbirlerine bağlamalarını sağlar.

 

Fotoğraf Baskısı:

Kullanıcılar artık sadece 60 saniye için kenarsız 4 x 6 inç fotoğraf baskıları alabilir ve My Image Garden ile farklı şablonlar arasından seçim yapabilirler. Yazılımı kullanarak fotoğraflarınızı daha yaratıcı bir şekilde değerlendirin ve kendi görüntülerinizden çeşitli projeler hazırlayarak yazdırın.

100 sayfaya kadar düz kağıt alabilen arka kağıt besleme sistemi sayesinde parlak fotoğraf kağıdı Kare Medya (5×5”) dahil geniş bir medya aralığında pürüzsüz kağıt geçişi sağlanır.

 

Yaratıcı Olun:

Yazıcınızla daha fazla üretim yapabilmeniz için çeşitli yaratıcı platformların keyfini çıkartın:

  • PosterArtist Lite[5] programı kullanıcıların her türlü iş amacına uygun göz alıcı posterler ve broşürler hazırlamalarına ve yazdırmalarına olanak tanır.
  • Canon’un Message In Print[6] uygulamasını kullanarak deneysel üretimler yapın ve PIXMA G3410 ve PIXMA G4410 ile fotoğraf baskısı alırken arkadaşlarınız ve ailenize gizli mesajlar gönderin. Message In Print uygulamasını kullanırken fotoğraflarınıza animasyonlar ve web sitelerinin URL’lerini ve diğer metinleri yerleştirin.
  • PIXMA G Serisindeki tüm yazıcılarla uyumlu çevrimiçi platform My Image Garden’ı kullanarak fotoğraflarınızı organize edin, fotoğraf sayfa düzeni baskıları ve Full HD Video Baskısı gibi uygulamalar ile kolajlar hazırlayın, sevdikleriniz için kişiye özel hediyeler, takvimler ve kartlar hazırlayın.
  • Kullanıcıların 3D modeller, kutlama kartları, çerçeveler, maskeler ve başka öğelerden ürettikleri farklı eserleri yazdırmalarına olanak tanıyan Canon’un Creative Park ücretsiz çevrimiçi web platformundan yaratımlarınızın baskısını alın.

Rahat Kopyalama:

Tek bir tuşa dokunarak basılı belgelerin kopyalarını oluşturun. Canon PRINT uygulamasındaki Akıllı Telefon Yakalama ve Kopyalama işleviyle istediğiniz belgenin bir fotoğrafını çekip bunu PDF dosyası olarak kaydedin, paylaşın veya yazdırın ve uzaktan çalışmayı kolaylaştırın.

 

[1] Sayfa çıktı sayısı tahmini bir değerdir; yedek mürekkep şişeleriyle başlangıç ayarı sonrasında Canon’un ISO/IEC 24712 şeması ve kesintisiz baskı simülasyonunun kullanıldığı bağımsız test yöntemiyle elde edilmiştir. Sayfa çıktı sayısı birleştirilmez.

[2] Otomatik Güç Açma/Kapatma varsayılan olarak etkin değildir. Bu ayarı Hızlı Menü veya Yazıcı Sürücüsü aracılığıyla açmanız gerekir.

[3] Android ve iOS

[4] Kablosuz Direkt Modu PIXMA G4410 ile uyumluyken, Erişim Noktası Modu PIXMA G3410 ile uyumludur.

[5] PosterArtist Lite (sürüm 2.6), Canon’un destek sitesinden ücretsiz indirilebilen bir uygulamadır.

[6] İnternet bağlantısı ve App Store’dan ücretsiz indirebileceğiniz Message In Print uygulaması gerekir. iOS 9.0 veya üstü sürümün yüklü olduğu iPhone 6 veya üstü cihazlarda kullanılabilir. Cihazınız kablosuz olarak çalışan bir ağa bağlı olmalıdır. Bunun için özgün içeriğin Message In Print uygulaması/hizmeti ile hazırlanması, Ağustos 2009 veya daha sonra piyasaya sunulan uyumlu bir Canon yazıcı ile yazdırılması ve uyumlu cihazında uyumlu Message In Print uygulamasını kullanarak fotoğrafı ve içeriği gören alıcıya gönderilmesi gerekir. Uyumlu kağıt boyutları sadece 4×6” ve 5×5” Kare boyuttur ve uyumlu medya türleri sadece Orijinal Canon Parlak Fotoğraf Kağıdı, Yarı Mat Fotoğraf Kağıdı, Cilalı Fotoğraf Kağıdı ve Mat Fotoğraf Kağıdıdır. Bazı istisnalar olabilir.