Unilever Food Solutions ‘misafir memnuniyeti’ için geliştirdiği yeni konseptlerini tanıttı

Haberi Paylaş

Yeni sezon öncesinde beklentilerin yüksek olduğu Antalyalı turizmcilere, Unilever Food Solutions yeni çözümlerini ANFAŞ 25. Food Product Fuarında ‘özel temalı geceler’ şovuyla tanıttı.

 

Unilever Food Solutions, sezona heyecanla hazırlık yapan Antalyalı turizmcilere, sektöre katacağı yeni çözümlerini gıda sektörünün uluslararası buluşma merkezi ANFAŞ 25. Food Product Fuarında tanıttı. Unilever Food Solutions standında fuar süresinde devam eden Meksika ve İtalyan temalı dans gösterileri turizmciler ve sektör temsilcileri tarafından yoğun ilgi gördü.

 

Yapılan araştırmalar sonucu her şey dahil otellerin, maliyet ve misafir memnuniyeti olarak iki büyük problemle karşı karşıya olduğu sonucuna ulaştıklarını belirten Unilever Food Solutions Pazarlama Direktörü Nihan Kayı, bu iki sorunu çözmek için “Temalı Geceler” ve “Tasty Snacks” konseptlerini geliştirdiklerini belirtti. Aynı zamanda konseptleri uygulamak isteyen otellere uzman ekip ve eğitimlerle de tam destek vereceklerini ekledi.

 

Yükselen gıda fiyatları nedeniyle ana büfe maliyetleri her geçen gün artarken, bir yandan da oteller konaklama kararında tercih edilmek için misafir memnuniyet skorunu daima yüksek tutmaya çalışıyor. Bu sorunlara karşılık Unilever Food Solutions’ın farklı sunum ve uygulamalar içeren yeni konseptleri maliyetleri düşürürken, misafirlerinin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Otellere karlı bir iş modeli sunuyor.

 

“TEMALI GECELER” konsepti sayesinde, misafir memnuniyetini oluşturan 4 ana kriterden 1’ini garantileyin!

 

Yüksek misafir memnuniyeti için geliştirilen “Temalı Geceler”, misafirlerin keyifli vakit geçirmeleri için her şeyiyle düşünülmüş farklı bir ambiyans sunuyor. Meksika ve Akdeniz gibi birbirinden farklı temalara eğlenceli animasyon ekibi, büfe alanı için zengin görsel sunumlar ve özgün reçeteler eşlik ediyor.

 

“TASTY SNACKS” maliyetleri düşürüyor!

Maliyet baskısını azaltan “Tasty Snacks” (Lezzetli Atıştırmalıklar) konsepti ile oteller misafirlerine farklı ve lezzetli Snack reçeteleri sunarken öğlen ana büfe maliyetinden de tasarruf edebiliyor. Birbirinden farklı Snack reçeteleri otellerin rekabet gücünü arttırmasına destek olurken, misafirlerin de öğlen büfesi yerine Snack alanlarını tercih etmesini sağlıyor.

 

Unilever Food Solutions: Türkiye’de Knorr, Lipton, Carte d’Or, Calve, Hellmann’s, Rama, Sana ve Becel’i bünyesinde bulunduran Unilever Food Solutions’a ait ürünler, her iki işletmeden biri tarafından tercih ediliyor. Sunduğu profesyonel malzemelerle yoğun rekabet ortamında müşterilerini ve onların misafirlerini anlayarak, ev dışı gıda sektörünün referans merkezi konumunda olan Unilever Food Solutions, ‘her gün ilham kaynağınız’ sloganıyla mutfak ve beslenme konularında iş ortaklarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

www.ufs.com