Bosch Rexroth’tan Hägglunds’a Gebze’de yerinde servis hizmeti

Haberi Paylaş

Bosch Rexroth’un Almanya’dan akredite mühendis ve teknisyenleri, Hägglunds hidrolik motor ürünlerinin satış sonrası hizmetlerini, Gebze Fabrikasında garantili olarak gerçekleştiriyor.

Kalitesi, fonksiyonelliği ve sağlamlığıyla maden, enerji, kağıt, denizcilik, geri dönüşüm gibi birçok sektörde yüksek güç gereksinimlerinde kullanıcıların tercihi olan Hägglunds hidrolik motorlarının 7/24 satış sonrası hizmetleri, Bosch Rexroth’un Gebze fabrikasındaki servis merkezi tarafından veriliyor.

 

Almanya merkez servis departmanı tarafından akredite edilen ve kalitesiyle ‘Yetkili Servis Merkezi (Service Center of Competence)’ sınıfında sertifikası bulunan servis departmanı, Hägglunds ürün satışının başladığı 2011 yılından bu yana şirketin hidrolik motor ürünlerine satış sonrası hizmeti veriyor.

 

İsveç’in yerini Gebze aldı

Yerli Hägglunds kullanıcıları daha öncesinde motorlarını en yakın servis lokasyonu olarak İsveç’e gönderirken, Gebze’deki servis departmanı tarafından verilen satış sonrası hizmetler, müşterilere ekonomi ve hız açısından avantaj sağladı. Ayrıca yerli kullanıcılar kendileriyle aynı dili konuşan bir Bosch Rexroth çalışanıyla iletişimde olmanın da rahatlığını yaşamaya başladı.

 

Hägglunds motorlar 7/24 güvenilir ellerde…

Hägglunds kullanıcılarına alanında deneyimli ve eğitimli servis çalışanları teknik destek verirken, motorlarından en iyi verimi alabilmeleri için çözümler sunuyor. Sunulan servis bakım sözleşmeleriyle sistemin düzenli olarak yağ kirlilik değerleri, basınç değerleri, sıcaklık, ses gibi kontrolleri yapılıyor ve raporlanıyor. Orijinal yedek parçalarla sistem yenilenirken, her zaman ilk günkü performansında çalışması sağlanıyor.

 

Hägglunds motorlara arıza tespitleri sahada yapıldığı gibi donanımlı Bosch Rexroth Gebze Servis atölyesinde de detaylı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Hassas ve düzenli çalışma gerektiren Hägglunds motorların demontaj ve montaj işlemleri Rexroth kalitesiyle yapılıyor. Hiçbir detay atlanmadan müşterilere motorların durumu hakkında bilgi veriliyor. Tamiri bitirilen her motor standartlar doğrultusunda her fonksiyonu detaylı bir şekilde test edilerek müşterilere sevk ediliyor ve gerek duyulduğunda sahada devreye alınıyor.