Sony’nin yeni EXTRA BASS™ kablosuz hoparlörleri ile partiyi başlatın

Haberi Paylaş

 

Sony’nin yeni SRS-XB41, SRS-XB31 ve SRS-XB21 EXTRA BASS™ kablosuz hoparlörleri ile partiniz için mükemmel hoparlörü bulma arayışına artık son verebilirsiniz. Sony, ön plandaki taşınabilirlik, dayanıklılık, EXTRA BASS™ gücü ve LIVE SOUND (CANLI SES) modu özellikleriyle bu hoparlörlerin gittiğiniz her yerde en üst düzey partiyi sunmasını garanti ediyor.

 

Yeni CANLI SES modu

Şarkıcıların doğrudan size hitap ettiği bir müzik festivalinin ortasındaymış gibi hissetmenizi amaçlayan bir 3 boyutlu müzik deneyimi yaratan bu hoparlörlerin ses kalitesi dikkatleri üzerine çekiyor. Bu, bir araya gelerek CANLI SES modunu sağlayan yeni SP (Dijital Sinyal İşlemcisi) ve açılı hoparlör sayesinde mümkün oluyor. Bu mod açıldığında, sesin hem yatay hem de dikey olarak yayıldığını hissedebilirsiniz. Ayrıca, bu hoparlörler, EDM, grime ve hip-hop gibi bas ağırlıklı müzikleri mükemmel şekilde destekleyen “derin bas” ve “darbeli bas”ı sürdürüp bunlara odaklanacak şekilde tasarlandı.

Dayanıklı yeni özellikler

Beşe kadar farklı renkte sunulan yeni kumaş malzeme tasarımı, hoparlörlerin sağlam ve yıkanabilir olmasını, dolayısıyla da zaman zaman meydana gelebilecek sıvı dökülmelerinin asla sorun olmamasını sağlıyor. IP67 kategorisindeki su ve toza dayanıklılık sayesinde de hoparlörleri endişe etmeden plajda veya havuz partisinde kullanmak, hatta çamurlu ortama bırakmak mümkün oluyor. Bu iddialı hoparlörler aynı zamanda paslanmaya karşı da dayanıklı olduklarından kazara denize düşürüldüklerinde dahi sağlam kalabiliyor.

Bu üç hoparlör ile genişletilen ve en iyiyi yakalayan Sony EXTRA BASS™ ürün yelpazesi, artık günlük yaşamın öğeleri ile başa çıkabilmeleri için dış ortamlarda kullanıma daha elverişli ve dayanıklı.

 

Partinizi kişiselleştirin

Bırakın hoparlörünüz oyuncu “Party Booster” özelliği ile arkadaşlarınıza ev sahipliği yapıp onları eğlendirsin. Bir enstrüman gibi kullanılabilen hoparlör, bir ses ve ışık tepkisi yaratan dahili ivme ölçer sayesinde 5 farklı yönden tıklamayı tespit edebiliyor. İnteraktif fırsatlar ile dolu, birleştirici bir parti deneyimi için tek yapmanız gereken, tıklayıp keyfinize bakmak!

Işıl ışıl

Birçok renkteki ışık hatlarının yanı sıra hoparlör ışıklandırması ve yanıp sönen elektronik flaşa sahip XB41, kendinizi festivalde ya da en sevdiğiniz kulüpte hissetmenizi sağlamak için sevdiğiniz müziğe uyum sağlayarak her atmosferi canlandırıyor. XB31, çok renkli bir ışık hattı ve yanıp sönen elektronik flaşa sahipken XB21’de tek renkli bir ışık hattı bulunuyor. Ses özellikleri ile bir araya gelen ışıklandırma, çaba harcamadan harika bir gece yaratmanızı sağlıyor.

Yeni “Kablosuz Parti Zinciri”

İlk defa olarak, “Kablosuz Parti Zinciri” özelliği sayesinde100 adede kadar uyumlu (SRS-XB41/31/21) hoparlörü bir araya getirerek Sony hoparlörler ile bası daha da güçlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı dahil edeceğiniz, muazzam sarmalayıcılıkta bir EXTRA BASS™ ses deneyimi yaratmak için odayı doldurabilir veya bir duvar inşa edebilirsiniz.

Hepsi de kablosuz olan hoparlörler, elinizde istediğiniz yere taşıyabilmeniz için tasarlandı. 24 saatlik pil ömrünün[1][2] yanı sıra kompakt olma özelliği sayesinde, EXTRA BASS™ sesi her yere taşıyarak partinin tüm gece devam etmesini sağlıyor.

Sony hakkında daha fazla haber için http://presscentre.sony.eu/ adresini ziyaret edebilirsiniz.