Pil kullanmayan mutfak tartısı: Arzum Infinity

Haberi Paylaş

Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, bir ilke imza atarak bu kez de mutfaklara pilsiz çalışma teknolojisini taşıdı. Tek bir tuşla otomatik güç üretimi yaparak çalışan mutfak tartısı Infinity, pilsiz teknolojisi ile çevre dostu bir ürün.

 

Sadece Arzum’da bulunan pilsiz teknolojili tartının kendi gücünü üretmesi için üzerindeki tuşu çevirmek yeterli oluyor. Rahat görüntülenme sağlayan LCD dijital ekran, otomatik sıfırlama ve kapanma, düşük güç ve aşırı yük gösterge özellikleriyle kolay kullanım sağlıyor.

 

Tarifler artık tam kıvamında!

Infinity tartı, yeni tarifleri özgürce denemeyi seven hanımların en büyük yardımcısı olurken, candy ve beyaz renk alternatifleri ile mutfaklarda estetik ve renkli bir ortam yaratıyor.

 

Çevre dostu mutfak tartısı, 5 kg maksimum ölçüm kapasitesi ve 1 gr hassasiyeti ile de dikkat çekiyor. Dara fonksiyonu olan Infinity, g/ oz / lb: oz / su-ml / süt-ml cinsinden ölçüm yapabiliyor.

Arzum, tek bir butonla otomatik güç üretimi yaparak çalışan baskülü Colorfit’in ardından hassas mutfak tartısı Infinity ile evlerde tasarruf sağlayacak.