Polisan Kansai Boya’dan, Depremin Yıkıcı Etkisini Azaltan Teknoloji Tasarımı Dış Cephe Boyası : Exelans Turbo Flex C1

Haberi Paylaş

İlklerin markası Polisan Kansai Boya, mimari kaplama kategorisinde çığır açacak yeni dış cephe boyası EXELANS TURBO FLEX C1’İ Türk boya ve inşaat sektörünün hizmetine sundu.

 

Boyada teknoloji devi Japon Kansai, Kimyada ise dünya lideri ABD merkezli Dow Chemical® ile ortaklığı olan Polisan, geliştirdiği EXELANS TURBO FLEX C1 ile binaların ömrünü uzatırken, antikarbonizasyon özelliği ve esnekliği sayesinde depremin binalar üzerindeki yıkıcı etkisini azaltıyor.

 

EXELANS TURBO FLEX C1, Polisan Kansai Boya’nın Ar – Ge Merkezi’nde Nano Silika ile zenginleştirilmiş organik – inorganik hibrid ve saf akrilik bağlayıcılı, antikarbonizasyon özellikli formül ile dizayn edildi.

 

Türkiye boya pazarında ilklerin markası Polisan Kansai Boya, mimari kaplama kategorisinde sil baştan dedirtecek yeni dış cephe boyası EXELANS TURBO FLEX C1’i Türk boya ve inşaat sektörünün hizmetine sunarak yine bir ilke imza attı.

 

Hem betonun çatlamasını engelliyor hem de depremin yıkıcı etkisini azaltıyor

 

Alanında teknoloji devi Kansai Paint ve dünya lideri ABD merkezli Dow Chemical® ile ortaklığı olan Polisan Kansai Boya’nın deneyimli ve uzman Ar – Ge Merkezi mühendisleri tarafından geliştirilen dış cephe boyası “EXELANS TURBO FLEX C1” özel formülü sayesinde sahip olduğu yüksek esneklik ve elastikiyet kabiliyeti ile uygulandığı binalarda betonun hem hava şartlarından etkilenerek çatlamasını engelliyor hem de yaşlanmasının önüne geçerek olası bir depremin yıkıcı etkisini azaltıyor.

 

Erol Mizrahi: “Köprüler, metrolar, otoparklar ve yüksek katlı binalar gibi yapıların ömrünü uzatan bir boya geliştirdik”

 

Yeni dış cephe boyası EXELANS TURBO FLEX C1’i değerlendiren Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, şunları dile getirdi