FAKTODEKS’DEN KOBİLER İÇİN MÜTHİŞ KOLAYLIK

Haberi Paylaş

Yoğun iş hayatı içinde zamansızlıktan kurtulamayan kobilere vakit kazandıracak yepyeni bir uygulama başlıyor. FAKTODEKS

Acil nakit ihtiyacı sırasında elindeki vadeli alacağı için en uygun fiyatı almak isteyen kobiler, birçok farklı kurumdan fiyat alıp tercih ettiği noktada taleplerini nakite çeviriyordu. Bu işlem sonlanan kadar her farklı fiyat teklifi için hazırlanan evraklar sırasında ciddi bir vakit kaybı yaşanıyordu. Faktodeks sayesinde bu zaman kaybı tamamen ortadan kalkıyor. Faktodeks Kurucu Ortağı Soykan Alper Çınar faktodeks hakkında bilgi verdi.

 

FAKTODEKS NEDİR?
Faktodeks vadeli satış yapan kobilerin daha güvenilir ticaret yapmalarını sağlarken aynı zamanda ticaretlerinden doğan vadeli alacaklarını en hızlı ve en karlı şekilde nakde çevirmelerine olanak sağlayan 2 ana kolu olan online bir platformudur.

  1. kolu; bireysel kredi notundan farklı olarak firmaların piyasa analizini yapıp, finans şirketlerinden geçerliliğini ölçümlendirmektir. Ve bunu istatistiksel veri ve grafiklerle raporlamaktadır.
  2. kolu ise; Kobilere ve faktöring firmalarına birçok avantaj sağlar. Kobi nakit ihtiyacı için nakde çevirmek istediği vadeli alacak evrakını sisteme yükler, üye şirketlerin sunduğu teklifler içinden en avantajlı olanı seçer, ve o faktöring firması ile çalışmaya başlar. Böylece finansman talebi için birden fazla fiyat teklifini en hızlı şekilde alıp kendisine sunulan en iyi fiyatı kobi yakalamış olur

SİSTEM NASIL İŞLİYOR?
sistem 3 adımdan oluşuyor. 1. Adım vadeli alacağınızı  yüklüyorsunuz, 2. Adım yüklenen vadeli alacağa üye faktöring şirketleri teklif veriyor, 3. Adım tüm teklifler içinde en avantajlı olan kobi tarafından seçiliyor ve vadeli alacağınız  işleme alınılarak paranız hesabınıza yatırılıyor.

 Ticaret yaparken zamanın verimli kullanılmasının çok önemli olduğunu belirten Çınar
‘VAKİT NAKİTTİR
diyerek ticarete hız kazandırıyor ve ekliyor
www.faktodeks.com’a ister akıllı cep telefonu ile ister bilgisayarı ile giriş yapan kobi, evrakının ön ve arka yüzünün fotoğrafını ekliyor, talebinin karşılanması için farklı firmalardan teklifler online olarak kobiye ulaştırılıyor. Dakikalar içinde sonuçlanan işlemi sonlandırmak için kobi kendisine en uygun teklifi seçiyor. Alternatifleri içinde en uygununu seçerek  güvenli ve hızlı bir şekilde ticarini sürdürüyor’

 

www.faktodeks.com

Leave a comment