MNG Kargo ve İz TV’den Kargonun Yolculuğu

Haberi Paylaş

Türkiye’nin en yenilikçi kargo firması MNG Kargo ile ilk yerli belgesel kanalı beIN İz Tv tarihten günümüze Kargonun Yolculuğunu belgeledi

19.10.2017-Güçlü operasyonel yapısı, nitelikli insan kaynağı ve teknolojik yatırımlarıyla Türkiye’nin en yenilikçi kargo firması MNG Kargo ile geçmişin izlerini toplayarak geleceğe izler bırakan Türkiye’nin ilk yerli belgesel kanalı İz TV  kargo sektörünün ilk ve tek belgeselini hayat geçirdi. “Bu ülkeyi sevmek yetmez çok çalışmak, başarmak, bu ülkenin insanıyla bütünleşmek gerekir” anlayışını benimseyen MNG Kargo ile bu coğrafyanın dününe, bugününe ve yarınına ayna tutan beIN İz TV “Bir Kargonun Yolculuğu”nu belgeledi.

MNG Kargo’nun bir gününün mercek altına alınarak hazırlanan belgeselde kargoların bir gün içerisinde alıcılarına ulaştırılırken hangi aşamalardan geçtiği, teknolojik gelişmelerin sektöre nasıl yön verdiği ve tarihten bu güne kargonun hikayesi detaylı olarak anlatılıyor.

Ürünün göndericiden alıcıya teslimi esnasında geçirilen 182 aşama, onlarca insanın gösterdiği yoğun emek ve kullanılan ileri teknolojinin yanı sıra kargonun hem iş hacmini geliştiren bir erişim imkanı hem de uzakları yakın eden, duyguları taşıyan bir araç olduğu “Kargonun Yolculuğu” belgeseliyle izleyiciye aktarılıyor.

İlk olarak 19 Ekim 2017 tarihinde beIN İz Tv ekranlarında seyirciyle buluşan belgeselin gösterimi yıl içinde devam edecek.

Leave a comment