Yastık altındaki birikimlerini değerlendirmek isteyenlere “Halkbank’tan Altın Günler”

Haberi Paylaş

Halkbank, tasarruf sahiplerine yönelik bankacılık hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “Halkbank’tan Altın Günler” sloganıyla altın toplama günlerine başlıyor. “Halkbank’tan Altın Günler” ile yastık altı olarak tabir edilen altın ve her türlü ziynet eşyaları, yatırıma dönüştürülürken, aynı zamanda değer kaybı, saklama ve çalınma endişesi yaşanmadan da güvenle alınıp satılabiliyor.

 

Bireysel Bankacılık alanında yenilikçi ürünlere imza atmayı sürdüren Halkbank’ın belirli Şubelerinde düzenlenen altın toplama günlerinde, fiziki altınlar, anlaşmalı İstanbul Altın Rafinerisi A.Ş. eksperleri aracılığıyla değerlendirilerek, 24 ayar saf altın karşılıkları gram cinsinden altın mevduat hesaplarına yatırılıyor. “Halkbank’tan Altın Günler” kapsamında yapılan altın toplama işlemlerinden herhangi bir ücret veya komisyon alınmıyor.

 

Özveriyle yaptıkları tasarruflarını evlerinde saklayan vatandaşlarımızın birikimlerini karlı bir yatırım aracına çevirmek için “Halkbank’tan Altın Günler”’ kampanyasını hayata geçirdiklerini ifade eden Halkbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek şunları söyledi:

“Halkbank olarak yaptığımız tüm işlerde ülkemize ve müşterilerimize her durumda değer katma arzumuz bulunmaktadır. “Halkbank’tan Altın Günler” ile vatandaşlarımızın dişinden tırnağından artırarak bir araya getirdikleri altınlarını toplayarak, kendileri için karlı bir yatırıma dönüştürüyor ve finansal sisteme dâhil ediyoruz. Bu sayede ülke ekonomimizi desteklemeyi ve halkımızın birikimlerini Halkbank güvencesi altına almayı amaçlıyoruz.”

 

Birikimler Halkbank güvencesiyle artacak

Tasarruf sahipleri, altın mevduat hesaplarına Şube, ATM, çağrı merkezi, internet ile mobil bankacılık kanallarından da ulaşabiliyor. Halkbank müşterileri diledikleri zaman ilave altın alımı ile birikimlerini artırabilecekleri gibi, ihtiyaç durumunda nakde dönüştürme imkânına da sahip oluyor.

Halkbank’tan Altın Günleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için tüm Halkbank şubeleri ve www.halkbank.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Leave a comment