TEPE SAVUNMA VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ, 25.YILINI KUTLUYOR

Haberi Paylaş

Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri, ülkemizde bin beş yüz civarında firmanın faaliyet gösterdiği ve büyüklüğü yaklaşık 12 milyar TL’yi bulan özel güvenlik sektöründe, 500 milyon TL dolayında ciro, 12 bini aşkın özel güvenlik çalışanı ve hizmet sunduğu 400’ e yakın kurumsal şirket ile ilk sıralarda yer alıyor

 

Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri Genel Müdürü Bora Doğualp,  düzenlenen toplantıda 25. kuruluş yılına girecek olan Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri’nin,“Güven, Saygı ve Uzmanlık” prensiplerine dayalı çalışma yaklaşımları ile, müşterilerine her zamankinden daha yakın olmayı hedeflediklerini ve özel güvenlik sektöründe, 500 milyon TL civarında ciro ve 12 bine yakın çalışanı ile sektörün lider kurumları arasında yer aldıklarını ifade etti.

Ülke coğrafyasında 56 AVM, 541 muhtelif sanayi tesisi, 21 deniz limanı, 72 otel, 50 adet konut ve yaşam alanı ana hizmet alanları olmak üzere, birçok alanda hizmet verdiklerini ifade eden Bora DoğualpTepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri’nin, hizmet verdiği kurumlarla, kendi çalışanları arasında, çalışanlarıyla şirket arasında, marka ile kamuoyu arasında kurduğu güçlü bağın,Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri’nin 25 yıllık başarısındaki önemini vurguladı. Bora Doğualp şunları söyledi:

“Resmi verilere göre 2011 yılında 147 bin 474 olan özel güvenlik personeli sayısı 2017 senesinde 284 bin 400 e ulaşmıştır. Özel güvenlik pazarı ise yaklaşık 12 milyar TL yi bulan bir sektör haline gelmiştir. Bunlar aslında aktif çalışan özel güvenlik görevlisi sayılarıdır, 5188 saylı yasa kapsamında özel güvenlik görevlisi kimlik kartı almış olan toplam sayı ise yaklaşık bir milyondur.”

Özel güvenlik sektörüne ait ekonomik verilerin paylaşıldığı toplantıda, ayrıca Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri, 25 yılına girmeye hazırlandığı süreçte, 26 Eylül 2017 tarihi itibari ile başlayacak yeni reklam kampanyasına ait bilgiler de aktarıldı.

Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri’nin, “Güven, Saygı ve Uzmanlık” olarak tanımladığı ilkelerinin bir arada kurgulandığı kampanyanın yapısı, Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri’nin  güçlü değerlerini ve vizyonunu da ortaya koyuyor.  Birlikte yol aldığı kurumlarla güvene dayalı bir bağ kuran Tepe Savunma, yıllar içerisinde özenle inşa edilmiş bu bağı, yine kendi müşterilerine yer verdiği bir hikâye ile paylaşıyor.

Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri çalışanlarının, üstlendikleri büyük sorumluluğun bilinci ile güven veren yaklaşımlarının, uzmanlık sahibi oldukları alanlardaki farklılıklarının ve yine her daim müşterilerine gösterdikleri özen ve saygının ifade edildiği reklam filmi, özel güvenlik sektörü alanındaki 25 yıllık başarılı geçmişlerindeki güçlü bağların nedenlerini açıklaması bakımından da dikkat çekici bir reklam kampanyası.

Müşterileri ile kurdukları güçlü bağın, “ARAMIZDAKİ BAĞI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?” başlığı ile reklam kampanyalarına taşıyan reklam filminin künyesi ise şöyle;

REKLAM FİLMİNİN KÜNYESİ:

  • Ajans Başkanı : Esma Bitirim / Ajans Eş Başkanı : SevdeKırallı Akçin
  • Yaratıcı Grup Başkanı : Erkan Belen
  • Yaratıcı Ekip : Senior Art Director : Aynur Kızılırmak / Grafik : Gülseren Çimentay / Reklam Yazarı : Ali Özgen
  • Müşteri İlişkileri Direktörü : DilekDenkkoşan
  • Prodüksiyon : 36MM Network Film
  • Marka Ekibi : Pazarlama Müdürü : Nigar İsmet Koyuncuoğlu

Leave a comment