DenizBank “Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın, işin uzmanına danışın”

Haberi Paylaş

DenizBank tasarruf sahiplerinin yatırımları için avantajlı çözümler üretmeye devam ediyor. Banka hayata geçirdiği yeni kampanya ile “Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın, işin uzmanına danışın” mesajı veriyor. 

DenizBank Özel Bankacılık, Deniz Yatırım, Deniz Portföy ve Deniz GYO’nun güçlerini tek bir çatı altında birleştirerek müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına en iyi çözümleri sunmak amacıyla hayata geçirdiği DenizBank Yatırım Hizmetleri Grubu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Grup, imza attığı yeni kampanyası ile “Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın” mesajı verirken, risk ve beklentilere en uygun ürünler konusunda rehberlik etmek üzere tasarruf sahiplerini 444 0 500 numaralı İletişim Merkezi’ne ve şubelerine davet ediyor.

 

Kampanya kapsamında ayrıca, banka müşterilerinde olduğu gibi, DenizBank’ta hesabı bulunmayan ve şubeye gitmek istemeyen tasarruf sahiplerinden 444 0 500’ü arayanlar da en kısa sürede ziyaret edilerek yüzde 14 özel faiz avantajından yararlanabiliyor.

 

DenizBank’ta hesabı bulunan tasarruf sahipleri ise yüzde 14 faiz avantajından yararlanmak için banka şubelerini veya 444 0 500’ü arayabiliyor, internet ve mobil bankacılık aracılığı ile hemen hesaplarını açabiliyorlar. Bu fırsattan yararlanılması için son 1 aydır açık olan TL veya yabancı para cinsinden vadeli mevduat hesabı bulunmaması ve bu kampanyadan son 6 ay içinde faydanılmamış olması gerekiyor.

 

DenizBank’ta ilk kez hesap açan müşteriler ise başka bankaya yapmak istedikleri ilk EFT’leri ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar.

 

“Yatırım yaparken işin ehline danışın”

 

Hayata geçirdikleri kampanya ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DenizBank Özel Bankacılık ve Yatırım Satış Performans Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cem Önenç şöyle konuştu; “Yeni kampanyamız ile, yatırım söz konusu olduğunda işin uzmanı olmayan kimselerden alınan kulaktan dolma bilgilerin olumsuz sonuçlar doğuracağına, mutlaka bu konuda işin uzmanı kişilere danışılması gerektiğine dikkat çekiyoruz. Bir diğer önemli husus da, şubeye gitmeye gerek kalmadan müşteri olma rahatlığı sağlıyor, kampanyamız ile hem müşterilerimize hem de müşterimiz olmayan tasarruf sahiplerine yüzde 14 faiz fırsatı sunuyoruz. Yenilikçi çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de artarak sürecek.”

Leave a comment