Aksa Jenaratör Güney Amerika Pazarına Açılıyor

Haberi Paylaş

Türkiye’nin lider jeneratör markası AKSA Jeneratör, 25-28 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’da gerçekleştirilen FIEE Fuarı’na katıldı.

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan AKSA Jeneratör, 25-28 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’nın en büyük sanayi merkezlerinden biri olan Sao Paulo’da gerçekleştirilen FIEE (Uluslararası Elektrik, Elektronik, Güç ve Otomasyon Sanayi) Fuarı’na katıldı. Bu yıl 29.’su düzenlenen FIEE Fuarı, Almanya, Çin, İsveç, ABD, Afganistan, Türkiye gibi 12 ülkeden sektör profesyonelleri bir araya getirdi. Fuarda, elektrik panoları için ekipmanlar ve aksesuarlar, endüstriyel destekleyiciler, su ısıtma cihazları, düşük voltaj dağıtım panoları, elektrikli motorlar, jeneratörler ayrıca enerji verimliliği için göstergeler, gaz ölçüm aletleri gibi birçok ürünle hizmet veren şirketler yer aldı.

 

AKSA Jeneratör, fuarda yer alan standında en yeni ürünlerinin yanı sıra tarım alanında faaliyet gösteren firmalar ve üreticiler için dizayn edilmiş John Deere motorlu ürününü ve Güney Amerika pazarında fazlasıyla rağbet gören Perkins ve Cummins motorlu ürünlerini de sergiledi.

 

Fuara ilişkin açıklama yapan Aksa Jeneratör Ceo’su Alper Peker, “Güney Amerika pazarı fırsatlara fazlasıyla açık ve bizim için önemli bir pazar. ABD’de yer alan ofisimizin sağladığı lojistik avantajla beraber, bölgede yakaladığımız yükselişin artarak devam etmesini arzuluyoruz. FIEE Fuarı’nı bu amaç doğrultusunda önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.

Leave a comment