ŞEHRİN STRESİNDEN UZAKLAŞMAK İÇİN:NG SAPANCA

Haberi Paylaş

Şehrin stresi ve karmaşasından uzakta, yemyeşil bir orman içerisinde konumlanan bir yeni havuz, sadece kuş sesleri ve huzur… İstanbul’a yakın lokasyonu ve ormanla iç içe konumuyla tercih edilen NG Sapanca, yeni sessiz havuzu ve tabiatla bütünleştirdiği oturma alanları ile konuklarını doğanın ve sessizliğin gücüyle yeniliyor.

Misafirlerinin envai çeşit bitki ve ağaçların arasında dinlenerek ya da yürüyüş yaparak keyifli vakit geçirmesi için her türlü ayrıntıyı düşünen otel dinginlik ve huzur içinde seyredeceğiniz büyülü orman manzarasının keyfine varabileceğiniz yeni oturma alanları ile de konuklarının keyfine keyif katıyor. Otelin içinde yer alan Leylak Lounge/Bistro da huzur dolu bir tatili özleyen yetişkinlere hizmet veriyor.

Orman içerisinde konumlanan yeni oturma alanlarında konuklar; gündüz dinlenip, kitap okuyarak sessizliğin tadını çıkarıyor. Akşamları da bu alanda yer alan şöminede yakılan ateşin çıtırtısı bu sessizliğe ayrı bir keyif katıyor.

NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür yeni konseptleriyle ilgili: “Sürekli yenilenmeyi, gelişmeyi, misafirlerimizin mutluluğunu çok önemsiyoruz. Doğayla iç içe yeni sessiz havuzumuzun da misafirlerimizi çok mutlu edeceğini umuyoruz.” dedi.

NG Hotels hakkında:

Türk turizmine yepyeni bir hizmet yaklaşımı kazandırmak amacıyla 2012 yılında NG Hotels markasıyla çalışmalarını sürdürmeye başlayan grubun ilk 5 yıldızlı oteli 2008 yılında Sapanca’da açılan NG Sapanca Wellness & Convention. NG Hotels burada sunduğu üstün hizmet kalitesine, donanımlı personele ve fiziki koşullarına yaptığı yatırımlarla 8 kalite belgesini birden almaya hak kazandı ve Türkiye’de 8 farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı ilk otel konumuna ulaştı. NG Sapanca aynı zamanda ulusal ve uluslar arası pek çok ödülün de sahibi. Dünyanın en prestijli turizm ödüllerinden ‘World Luxury Hotel Awards – Spa’ yarışmasında Dünya kategorisinde Türkiye’den ödüle layık görülen tek otel olma ünvanını kazandı. Son olarak Dünyanın en prestijli turizm ödülleri arasında başı çeken World Luxury Hotel Awards, 2016’da, “En Lüks Doğa Oteli” ödülünün ve seyahat tutkunu milyonlarca kişi tarafından puanlanan ve turizm alanının en prestijli ödüllerinden biri olarak bilinen “TripAdvisor Mükemmellik Sertifikası ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, yakaladığı başarıların da vermiş olduğu destek ve ulusal bir zincir haline gelme hedefiyle yatırımlarına devam ediyor. Zincirin ikinci halkası olan NG Afyon Wellness & Convention 2012 yılı Haziran ayında hizmete girdi. Kısa zamanda başarıya ulaşan NG Afyon, 8 kalite belgesine birden sahip tek termal otel oldu. NG Hotels üçüncü olarak kongre turizmine yönelik İstanbul Marriott West ile 2019’da İstanbul’da kapılarını açmayı hedefliyor.

Leave a comment