Sigorta Cini staj programı başladı

Haberi Paylaş

Mahallenizin Sigortacısı sloganıyla faaliyet gösteren Sigorta Cini, hayata geçirdiği “Mesleki Sohbetler” projesiyle üniversite öğrencilerini sektörle buluşturmaya devam ediyor. Proje kapsamında öğrencileri bilinçlendirerek sektörle bağ kurmalarını amaçlayan Sigorta Cini, başarılı öğrencileri staj ile ödüllendirdi.

 

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini’nin hayata geçirdiği “Mesleki Sohbetler” projesi ile sigorta ve finans bölümü öğrencileri stajlarına başladı. Yıl boyunca öğrencilerle iletişimde olan Sigorta Cini; İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversiteleri’ne ait Meslek Yüksek Okulları’nın, Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileriyle bir araya gelerek onları iş hayatına dair bilinçlendirdi ve sigorta sektörünü yakından anlattı. Projeye katılan okulların başarılı öğrencileri ise yaz döneminde Sigorta Cini’nde staj imkanı kazandı.

 

‘Öğrencilere rol model olmayı hedefliyoruz’

 

Her geçen gün gelişen ve büyüyen sigortacılık sektöründe öncü adımlar atmaya devam edeceklerini belirten Sigorta Cini CEO’su Pieter-Bas Vos, konu hakkında şunları söyledi: “Sigorta Cini olarak kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle bu projeyi hayata geçiriyoruz. Meslek Yüksek Okulları’nda okuyan öğrencilere rol model olmayı hedeflediğimiz bu proje sayesinde sektör ve sektörün gelecekteki temsilcileri arasında bir köprü görevi görüyoruz. Aynı zamanda başarılı öğrencilere staj imkanı sağlamaktan da mutluluk duyuyoruz.”

 

Sigorta Cini Hakkında:

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu’nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Türkiye genelinde 11 ilde 26 mağazada 150’yi aşan çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Sigorta Cini, klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veriyor. Sigorta Cini mağazalarında, müşteri odaklı hizmete büyük öncelik veriliyor. Sigorta Cini mağazalarına sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin öncelikle sigorta ihtiyaçları kişiye özel olarak analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkânına sahip oluyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir sigorta hizmeti sunuluyor. Sigorta Cini mağazalarında; AKSigorta, Allianz, AXA Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta ve Ray Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi tüm sigorta ürünleri ile NN Hayat ve Emeklilik’in hayat ve bireysel emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Leave a comment